What People say!

 

Benieuwd naar nog meer ervaringen? Klik dan hier.

Reacties

Mieke
4 jaar geleden

Oh, oh, wat had ik een mooi bruidsboeket! Dank je wel Sharon! Je hebt precies gemaakt wat mijn man in zijn hoofd had en dan nog mooier! Je bent een vakvrouw!

Daphne
4 jaar geleden

Een bruiloft is niet compleet zonder bloemen!
Via Instagram bij Sharon terecht gekomen voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Toen wij een aantal trouwboeketten hadden gezien, even een bezoek gebracht aan de winkel. De samenwerking met Sharon was super fijn, omdat alles kan en omdat ze eerlijk is met adviezen geven. De bloemen waren precies naar onze ideeën. Uiteindelijk de bloemen zelfs bij haar thuis op kunnen halen, omdat wij in dezelfde plaats wonen en de winkel toch wat ver was. Super service!! Dankjewel voor alles!

Iris
4 jaar geleden

Ik kan Sharon aanraden omdat ze erg betrokken is bij het samenstellen van het bouket. Met het resultaat was ik ontzettend tevreden, het was precies de stijl die ik wilde hebben.
Ik vond het vooral ook erg leuk dat zij mij de mogelijkheid gaf om betrokken te zijn, door mij te betrekken in het kiezen van de verschillende bloemen. Verder werkt haar enthousiasme aanstekelijk en is zij duidelijk in de mening die zij heeft. De corsage was wel wat zwaar, waardoor deze niet goed bleef zitten. En het lint van het bouket, had ook beter vast kunnen zitten. Deze feedback heb ik haar naderhand gegeven, wat goed ontvangen werd, waar ik erg blij mee was.
Samengevat, zeker een positieve ervaring en een erg leuke plek als je invloed wil hebben op het creatieve proces!

Ginger
4 jaar geleden

Bloemen! Zo iets kleins maar wat zo iets, zo mooi en speciaal kan maken! Het was echt een plaatje de ceremonie vol met bloemen, het welkomstbord en zo nog veel meer! Het totaal plaatje was nu echt af. De samenwerking met Sharon was ook erg prettig en relaxed alles kon bewijze van tot het laatste moment nog veranderd worden voor Sharon was dit geen probleem! Een dikke 10 voor de service die je geleverd heb aan ons. Het heeft onze bruiloft echt af gemaakt. X Ginger en Wesley

Kelly Coens
4 jaar geleden

Super goede ervaring met Sharon Flowers. Mijn bruiloft was echt FANTASTISCH aangekleed met mooie bloemen voor op tafel tot aan de corsage van mijn gasten, Mijn prieel was prachtig bekleed en alles daaromheen was gewoon tot in de puntjes verzorgd. Wat ik toch wel het belangrijkste vind aan een bloemist is dat ze je style en smaak begrijpt.

Issabel
4 jaar geleden

Afgelopen maand zijn ik en m'n partner getrouwd. We kwamen bij Sharon uit en wat zijn wij blij dat jij ons bloemwerk heb gedaan! Vol met goede ideeën waar we zelf nooit op zouden komen heb jij ons geholpen. Van bruidsboeket tot backdrop en aankleding van de ceremonie en eetzaal, alles paste bij elkaar. SUPER! Onwijs bedankt!

Familie Wals
5 jaar geleden

Sharon heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd waaronder het boeket, de corsages en de aankleding van de ceremonie en de eetzalen. Het was perfect! Mijn boeket blijf ik prachtig vinden, als ik mijn dag opnieuw over zou moeten doen zou mijn boeket er precies hetzelfde uit zien.
Sharon heeft echt de tijd genomen om alles van te voren te bespreken en door te nemen.
Ze stelde onze wensen centraal maar kwam zelf ook met veel creatieve ideeën.
Sharon heeft oog voor detail en wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zij was de dag zelf extra vroeg aanwezig op de locatie en alles was aangekleed voor er ook maar een gast arriveerde.
Nogmaals bedankt!

Sabrina
5 jaar geleden

Via via kwamen wij bij Sharon terecht en heeft ze ons met de bruiloft styling geholpen. Het was ongedwongen en heel gezellig om met Sharon te werken. Ze kwam met eigen ideeën en heeft een prachtig plaatje neergezet. Het bruidswerk was precies wat we verwachte en meer.

Reactie plaatsen