Partners van Sharon Flowers

Sharon Flowers werkt alleen met de beste partners samen. Dit werkt voor ons fijn maar ook zeker voor jullie als bruidspaar. Je kan ons individueel boeken maar ook samen.

Hieronder een overzicht van onze partners.

 

 

Beautybar Rachel - Makeup

Een extra leuke partner want deze dame is mijn eigen zus. Rachel is gespecialiseerd in bruids makeup, glam & natural makeup. Heeft een eigen salon aan huis, werkt voor verschillende tv programma's en evenementen. 

 

Instagram: www.instagram.com/rachelbeautybar/

Angelique Bruijnesteijn -Wedding planner

Elke bruiloft is uniek en vraagt om een eigen plan: eentje waar jullie blij van worden. Bij Angelique ben je daarom aan het juiste adres om deze dromen vervolgens te laten uitkomen ze komt met verrassende ideeën. Met haar eindeloze enthousiasme en oog voor detail brengt Angelique duidelijkheid en structuur aan als jullie het even niet meer weten. Als organisatietalent pur sang wilt ze namelijk maar één ding: alles tot in de puntjes regelen, zodat jullie zorgeloos en ontspannen naar jullie grote dag toeleven

 

Website: www.angeliquebruijnesteijn.nl/

Salon LXL - Haar stylist 

Bionda kan jouw droom bruidskapsel verzorgen. Naast hairstylist is zij ook “Bridal Artist”, oftewel gespecialiseerd in bruidskapsels.

Een nonchalante coupe? Liever een paar hippe vlechten? Of toch die klassieke look? Door haar eindeloze ervaring kan zij alle kapsels speciaal voor jou stylen. Natuurlijk zorgt Bionda ervoor dat het de hele dag goed blijft zitten zodat je bij de openingsdans nog steeds de show steelt!

 

Webiste: www.salonlxl.com/bruidsstyling/

Paketten

 

Wij zullen binnenkort komen met bruids-pakketten. Stay tuned!